Access Bars

Oplev ro og klarhed med Access Bars. En blid behandlingsform, der frigør dig fra mentale blokeringer og stress.

Hvordan Access Bars
Kan ændre dit liv

Access Bars er en blid, hands-on kropsterapi, der fokuserer på 32 punkter på hovedet. Disse punkter, kaldet "Bars", er knyttet til forskellige aspekter af vores liv og tanker, såsom penge, kontrol, kreativitet og glæde.

Ved at røre disse punkter let, siges det at frigive den elektromagnetiske ladning af alle tanker, ideer, holdninger, beslutninger og overbevisninger, der kan have begrænset dig i de pågældende livsområder. Mange oplever en følelse af ro, plads og afslapning efter en session.

Hvorfor vælge
Access Bars?

Mennesker vælger Access Bars af mange grunde. Det kan hjælpe med at reducere stress, angst og depression, forbedre søvn, øge energiniveauet og skabe en dybere følelse af indre ro og velvære.

Det er også valgt af dem, der søger større klarhed og fokus i deres liv eller ønsker at bryde gamle mønstre og begrænsninger. Access Bars tilbyder en unik mulighed for at "nulstille" sindet og give plads til nye muligheder og perspektiver.

Hvad kan du forvente af
En Access Bars session?

En Access Bars session varer typisk omkring 60-90 minutter. Under sessionen ligger du behageligt med lukkede øjne, mens en certificeret behandler forsigtigt rører ved de 32 Bars-punkter på dit hoved. Processen er designet til at være afslappende og beroligende, og mange falder i søvn under sessionen.

Det er en ikke-invasiv metode, der ikke kræver specifikke forberedelser eller efterfølgende hvile, hvilket gør det til en nem og tilgængelig form for selvpleje.

Hvad kan Access Bars
hjælpe dig med?

01 Stress og Angst

Access Bars har vist sig at være effektivt i at mindske symptomer på stress og angst. Ved at frigøre de energiblokeringer, der bidrager til disse tilstande, oplever mange en følelse af ro og afslapning efter behandlingen.

02 Søvnproblemer

Mange, der har prøvet Access Bars, rapporterer forbedringer i deres søvnkvalitet. Behandlingen kan hjælpe med at berolige sindet og gøre det lettere at falde i søvn og opnå en dybere og mere genoprettende søvn.

03 Mental Klarhed

Access Bars kan hjælpe med at øge mental klarhed og fokus. Ved at fjerne mentale blokeringer og begrænsende overbevisninger, finder mange, at de er i stand til at tænke mere klart og træffe beslutninger med større lethed.

04 Følelsesmæssig Velvære

Behandlingen understøtter også følelsesmæssig heling og velvære. Det kan hjælpe individer med at slippe gamle følelsesmæssige sår og fremme en dybere følelse af fred, glæde og tilfredshed i deres liv.

Ring eller SMS på

– og book en 20 minutters gratis forsamtale

Kontakt information

  • Møllepladsen 3B. - 6100 Haderslev
  • CVR: 42 05 16 24
© 2024 Vonsyld-psykoterapi.dk
- Udviklet af: keafoto.dk
Search
Generic filters